Aanmelden

Please enter your email below and we will send you a new password.

Login met

Samenwerking met Vietnam

Allesvoor Magento biedt maatwerk webwinkels tegen aantrekkelijke tarieven. Ons geheim? Een samenwerking met een team van Vietnamese programmeurs. Op deze pagina vertellen wij hoe onze samenwerking in z’n werk gaat en hoe wij ervoor zorgen dat wij topkwaliteit webshops kunnen leveren.

Het team

Een uitstekende samenwerking begint bij het team. Wij werken al jaren samen met Kien en zijn programmeurs. We zijn ooit met Kien in contact gekomen via Skype. Nadat hij eerst wat kleinere klussen voor ons had gedaan kwamen we erachter dat hij een bijzonder vaardig programmeur was. Al snel maakte Kien hele websites voor ons bij de debeelddenkers.nl en begon hij samen te werken met andere programmeurs. Inmiddels werkt Kien samen met 6 andere programmeurs.

Onze werkwijze

Allereerst is het van belang dat wij ervoor zorgen dat het team in Vietnam goed aan het werk kan. Het is van cruciaal belang (wellicht nog belangrijker dan bij een Nederlandse programmeur) om heldere afspraken te maken en om vooraf goed duidelijk te maken wat de klant verwacht. In Vietnam hecht men meer waarde aan autoriteit en dit heeft tot gevolg dat dingen precies uitgevoerd worden zoals ze begrepen zijn. Inmiddels hebben wij geleerd om onze ideeën beter te omschrijven en hebben onze programmeurs geleerd om met ons in discussie te gaan als zij denken dat iets handiger, mooier of beter kan.

Tijdens het proces houden we regelmatig een vinger aan de pols door te communiceren via Skype, Basecamp of TeamViewer. Ook besteden wij veel aandacht aan het testen van een product nadat het is opgeleverd. Verder zorgen wij dat ons team de beschikking heeft over een kantoor, de belangrijkste software en een supersnelle internetverbinding. Jaarlijks gaat een van ons naar Vietnam om met de programmeurs te spreken en samen te werken.

Als je een webshop door ons laat maken kun je dit proces live volgen. Je krijgt toegang tot je eigen Basecamp-project zodat je kunt zien wat er gebeurt. Je kunt zien welke wijzigingen er zijn gedaan en waarover gepraat wordt door de projectleden. Zie je graag nog een paar kleine aanpassingen aan je webwinkel? Dan regelen wij dat voor je.

Wil je meer lezen over onze samenwerking met Vietnam? Lees onze post op marketingfacts.nl over dit onderwerp.